Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4041
Celobert al capdavant amb responsabilitat eco-social. Diari Ara – Celobert Cooperativa Celobert al capdavant amb responsabilitat eco-social. Diari Ara – Celobert Cooperativa

Celobert al capdavant amb responsabilitat eco-social. Diari Ara

  • 8 de febrer de 2016
  • Celobert

Ahir vàrem sortir al Diari Ara, en l’especial Arquitectura, com a referents en responsabilitat eco-social. Gràcies a totes les persones, empreses i entitats que ho han fet possible i que han confiat en nosaltres!

Enllaços relacionats
Arxius