Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
9/04/16 Visita Casa Passiva – HuloHaus(Cerdanyola del Vallès) Preinscripcions – Celobert Cooperativa 9/04/16 Visita Casa Passiva – HuloHaus(Cerdanyola del Vallès) Preinscripcions – Celobert Cooperativa

9/04/16 Visita Casa Passiva – HuloHaus(Cerdanyola del Vallès) Preinscripcions

  • 31 de març de 2016
  • Celobert

Donat l’èxit de la darrera visita a la HuLohaus, Celobert organitzem una nova visita guiada a aquest edifici ecològic construït en fusta i cotó reciclat, i amb estàndards #‎passivhaus que estem a punt d’acabar a#‎Cerdanyola del Vallès.

Es tracta d’un habitatge que no requereix calefacció ni refrigeració. La seva arquitectura i enginyeria possibiliten un màxim confort amb la mínima petjada #‎ecològica i despesa #‎energètica.

L’edifici també disposa de protecció a la radiació electromagnètica, i està construït majoritàriament amb materials naturals. #‎eficienciaenergetica

Les persones interessades s’han de pre-inscriure a través del link:http://goo.gl/forms/WmB8kvBnrx

Enllaços relacionats