Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Celobert, referent en edificis de mínim consum energètic al Diari de Badalona – Celobert Cooperativa Celobert, referent en edificis de mínim consum energètic al Diari de Badalona – Celobert Cooperativa

Celobert, referent en edificis de mínim consum energètic al Diari de Badalona

  • 15 d'abril de 2016
  • Celobert

Celobert Cooperativa és notícia al Diari de Badalona com a referent impulsor d’habitatges de mínim consum energètic.
Esperem que la nostra presència d’enguay a la Fira Immobiliària de la ciutat, hagi contribuit al gir que vol donar-li l’Ajuntament al 2017, una nova Fira de l’habitatge i l’eficiència energètcia