Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Diari El9Nou – Article de Núria Colomé “Generar habitatge assequible” – Celobert Cooperativa Diari El9Nou – Article de Núria Colomé “Generar habitatge assequible” – Celobert Cooperativa

Diari El9Nou – Article de Núria Colomé “Generar habitatge assequible”

  • 20 d'abril de 2016
  • Celobert

Publicació de l’article de Núria Colomé “Generar habitatge assequible a partir dels habitatges buits” referent a les jornades el Debat Transversal d’Arquitectura que van tenir lloc a Vic els dies 13 i 22 de juny del 2016. Es pot veure l’article en el document adjunt.