Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Dinamitzem la Jornada del PAM BCN “Dret a l’Habitatge” – Celobert Cooperativa Dinamitzem la Jornada del PAM BCN “Dret a l’Habitatge” – Celobert Cooperativa

Dinamitzem la Jornada del PAM BCN “Dret a l’Habitatge”

  • 2 d'abril de 2016
  • Celobert

Avui s’ha fet la jornada de participació d’àmbit de ciutat amb l’assitència de l’alcaldessa Ada Colau, el regidor d’habitatge Josep Maria Muntaner.

Celobert hem dinamitzat els grups de debat d’emergència habitacional i rehabilitació i la Núria Colomé de Celobert ha explicat el resum de les aportacions dels barris al Pla d’actuació Municipal i al pla pel dret a l’habitatge.