Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Presentem el Cens d’habitatges a la jornada “Cap a una oferta d’habitatges assequibles” a Cardedeu – Celobert Cooperativa Presentem el Cens d’habitatges a la jornada “Cap a una oferta d’habitatges assequibles” a Cardedeu – Celobert Cooperativa

Presentem el Cens d’habitatges a la jornada “Cap a una oferta d’habitatges assequibles” a Cardedeu

  • 19 d'abril de 2016
  • Celobert

Dimarts 19 d’abril exposem els resultats del Cens d’habitatges buits que hem elaborat a Cardedeu en la jornada “Cap a una oferta d’habitatges assequibles”
En la jornada també participa la Carme Trilla i debatem el futur de l’habitatge social i com hem arribat en aquesta situació.