Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Celobert a Badalona Televisió- Setmana de l’energia 2016 – Celobert Cooperativa Celobert a Badalona Televisió- Setmana de l’energia 2016 – Celobert Cooperativa

Celobert a Badalona Televisió- Setmana de l’energia 2016

  • 10 de juny de 2016
  • Celobert

En motiu de la setmana europea de l’energia, Badalona Televisió i ràdio es va interessar en la feina que estavem fent en la ciutat. Què és la qualificació energètica? En què consisteix una ecoreforma? Quant costa? Són algunes de les preguntes a les que vam donar resposta.

link vídeo Noticies teleB:
https://youtu.be/6paYexRfnWc

link audio RadioB – Això no te nom:
http://ow.ly/9N8p301tdXo

Enllaços relacionats