Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Celobert a Badalona Televisió- Setmana de l’energia – Celobert Cooperativa Celobert a Badalona Televisió- Setmana de l’energia – Celobert Cooperativa

Celobert a Badalona Televisió- Setmana de l’energia

  • 22 de juny de 2016
  • Celobert

En motiu de la setmana europea de l’energia, Badalona comunicació s’ha interessat per la feina que estem fent a la ciutat i ens han entrevistat. Què és la qualificació energètica? En què consisteix una ecoreforma? Quant costa? … són algunes de les preguntes que intentem donar resposta. Aquí teniu l’entrevista radiofònica íntegra.

link vídeo Noticies teleB:
https://youtu.be/6paYexRfnWc

link audio RadioB – Això no te nom:
http://ow.ly/9N8p301tdXo

Enllaços relacionats