Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Generar habitatge assequible a partir d’habitatges buits, Núria Colomé, Diari El9Nou – Celobert Cooperativa Generar habitatge assequible a partir d’habitatges buits, Núria Colomé, Diari El9Nou – Celobert Cooperativa

Generar habitatge assequible a partir d’habitatges buits, Núria Colomé, Diari El9Nou

  • 6 de juny de 2016
  • Celobert

Avui al Diari El9Nou han publicat l’article de la Núria Colomé “Generar habitatge assequible a partir dels habitatges buits” referent a les jornades al Debat Transversal d’Arquitectura que tindrà lloc a Vic entre els dies 13 i 22 de juny.

Podeu veure l’article en el document adjunt.