Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Aquest novembre Fundació Roca Galès celebra 40 anys de cooperativisme – Celobert Cooperativa Aquest novembre Fundació Roca Galès celebra 40 anys de cooperativisme – Celobert Cooperativa

Aquest novembre Fundació Roca Galès celebra 40 anys de cooperativisme

  • 11 de novembre de 2016
  • Celobert

Ja saps què celebrem? Aquest novembre Fundació Roca Galès celebra 40 anys de cooperativisme i aquest cap de setmana ho vam celebrar tots junts.

A més a més sortim al número 403, de la seva revista, Cooperació Catalana, en l’apartat de “les nostres cooperatives”. Moltes gràcies per aquest article i moltes felicitats! Per molts anys més promovent les cooperatives de Catalunya i el seu benestar.

Arxius