Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Guia metodològica de masoveria urbana – Celobert Cooperativa Guia metodològica de masoveria urbana – Celobert Cooperativa

Guia metodològica de masoveria urbana

  • 10 de novembre de 2016
  • Celobert

Des de finals de 2015, Celobert, juntament amb l’advocat Raimon Soler i Renobell i Rosa Maria Garcia Teruel, advocada de la Càtedra d’Habitatge de la Universitat Rovira Virgili, hem estat redactant una guia metodològica de Masoveria urbana per encàrrec i amb la coordinació de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats.

Aquesta guia té per objectiu facilitar l’aplicació de la masoveria urbana. Amb aquesta voluntat es defineix un contracte model a partir de la idea de la rehabilitació per renda que ofereix la darrera modificació de la Llei d’Arrendament Urbans i es descriuen els diferents passos i elements a tenir en consideració alhora de d’establir un acord de masoveria urbana. La guia s’adreça especialment en persones tècniques de l’administració, ja que poden facilitar la implantació d’aquest model o dissuadir-ne de la seva aplicabilitat en cas que no vegin clars els fonaments jurídics i pràctics per a aquesta implantació.

Actualment, la guia es troba en procés d’edició per part de la Diputació de Barcelona i posteriorment se’n farà difusió per tal de donar a conèixer les principals aportacions i poder reflexionar entorn a l’aplicació de la masoveria urbana als nostre municipis.