Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Bon any 2017… i que la feina no se’ns mengi! – Celobert Cooperativa Bon any 2017… i que la feina no se’ns mengi! – Celobert Cooperativa

Bon any 2017… i que la feina no se’ns mengi!

  • 30 de desembre de 2016
  • Celobert

Us desitgem un feliç any 2017! Amb molts bons projectes a l’esquena i molts altres per venir. Només esperem que la feina no se’ns mengi i continuem gaudint del que fem i com ho fem. Moltes gràcies a totes per fer possible els nostres projectes, seguim creixent!

Enllaços relacionats