Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Entrevista a Betevé 91fm – Què és un certificat energètic? – Celobert Cooperativa Entrevista a Betevé 91fm – Què és un certificat energètic? – Celobert Cooperativa

Entrevista a Betevé 91fm – Què és un certificat energètic?

  • 28 de març de 2017
  • Celobert

El passat 28 de març la radio de Betevé van fer una entrevista a David Fernandez, el nostre enginyer, a la secció d’habitatge per parlar sobre els certificats energètics. Amb molt d’humor en Nil Via pregunta certs aspectes d’aquests certificats. Podeu escoltar l’entrevista al link adjunt a partir del minut 3:10.