Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Guia metodològica de masoveria urbana – Descarregable – Celobert Cooperativa Guia metodològica de masoveria urbana – Descarregable – Celobert Cooperativa

Guia metodològica de masoveria urbana – Descarregable

  • 19 de març de 2017
  • Celobert

Celobert, juntament amb l’advocat Raimon Soler i Renobell i Rosa Maria Garcia Teruel, advocada de la Càtedra d’Habitatge de la Universitat Rovira Virgili, hem estat redactant una guia metodològica de Masoveria urbana per encàrrec i amb la coordinació de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats.

Aquesta guia té per objectiu facilitar l’aplicació de la masoveria urbana.  La guia s’adreça especialment en persones tècniques de l’administració, ja que poden facilitar la implantació d’aquest model o dissuadir-ne de la seva aplicabilitat en cas que no vegin clars els fonaments jurídics i pràctics per a aquesta implantació.