Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Reportatge a 8tv “La masoveria urbana, nova modalitat d’habitatge” – Celobert Cooperativa Reportatge a 8tv “La masoveria urbana, nova modalitat d’habitatge” – Celobert Cooperativa

Reportatge a 8tv “La masoveria urbana, nova modalitat d’habitatge”

  • 11 de març de 2017
  • Celobert

Reportatge sobre “La masoveria urbana, nova modalitat d’habitatge” amb entrevista de la Núria Colomé on presenta la guia de masoveria urbana on hem format part de la redacció, aquesta guia va enfocada a tècnics i responsables municipals.

Adjuntem el vídeo i la guia de masoveria per si voleu descarregar-la.