Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Guanyem concurs Cohabitatge Cooperatiu a Roquetes! – Celobert Cooperativa Guanyem concurs Cohabitatge Cooperatiu a Roquetes! – Celobert Cooperativa

Guanyem concurs Cohabitatge Cooperatiu a Roquetes!

  • 16 de maig de 2017
  • Celobert

Els Cirerers han florit a Roquetes! Hem guanyat el concurs de cohabitatge del solar del carrer Pla dels Cirerers 2-4 de Barcelona, de la mà de l’Associació Cohabitatge Cooperatiu i SostreCívic! Comencem, ara de veritat, el repte de projectar i construir 27 habitatges cooperatius dins una sola casa.