Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
LaVanguardia “Cooperativa Celobert construirá uno de los cinco solares vivienda cooperativa” – Celobert Cooperativa LaVanguardia “Cooperativa Celobert construirá uno de los cinco solares vivienda cooperativa” – Celobert Cooperativa

LaVanguardia “Cooperativa Celobert construirá uno de los cinco solares vivienda cooperativa”

  • 25 de maig de 2017
  • Celobert

Arrel del concurs del solars per fer habitatge cooperatiu realitzar per l’Ajuntament de Barcelona sortim en el diari LaVanguardia com a despatx d’arquitectes guanyador del solar de Roquetes, aquest solar estarà al Carrer Cirerers del Barri de NouBarris.

Enllaços relacionats