Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Projectes Singulars “Enfortiment de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús a Catalunya” – Celobert Cooperativa Projectes Singulars “Enfortiment de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús a Catalunya” – Celobert Cooperativa

Projectes Singulars “Enfortiment de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús a Catalunya”

  • 30 de maig de 2017
  • Celobert

El projecte “Enfortiment de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús a Catalunya” en la convocatòria de projectes Singulars ha sigut adjudicat a Sostre Cívic i Perviure per a incidir en tot el territori català. D’una banda, es treballarà per enfortir aquells processos de promoció de l’habitatge cooperatiu en règim de cessió d’ús ja iniciats, i de l’altra, es farà especial incís en els territoris on actualment existeix una forta pressió al nivell de la demanda l’habitatge assequible i de qualitat, on la promoció d’habitatge cooperatiu en règim de cessió d’ús pot ser una solució. A més a més, es pretén activar la demanda d’aquest model arreu del territori català, amb accions de difusió, informació i promoció que es desenvoluparan a diversos indrets del país.

Aquesta subvenció està dins el marc de l’Economia Social, i és atorgada pel Departament d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, amb finançament del Ministerio de Empleo y de la Seguridad Social del Govern Espanyol.

Enllaços relacionats