Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Es constitueix a Barcelona el Sindicat de llogaters – Celobert Cooperativa Es constitueix a Barcelona el Sindicat de llogaters – Celobert Cooperativa

Es constitueix a Barcelona el Sindicat de llogaters

  • 29 de maig de 2017
  • Celobert

Coneixeu el Sindicat de llogaters? Recentment s’ha constituït a Barcelona un sindicat de les persones que lloguen habitatge, amb l’objectiu de defensar conjuntament els seus drets i d’oferir serveis d’assessorament jurídic, tècnic i de mediació a les persones que s’hi adhereixin. També preveuen obrir un punt d’informació setmanal,  a més de realitzar xerrades, tallers o jornades tècniques obertes.

Des de Celobert considerem molt pertinent la iniciativa i li donarem suport com a prestataris de serveis així com participant del seu Consell d’Entitats.

Els serveis d’assessorament començaran a oferir-se partir del proper mes de setembre i per a finançar-los es comptarà amb la quota dels ja adherits i una campanya de crowfouding. Suma-t’hi!