Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Dinamitzem com repensar les necessites d’Habitatge a Santa Coloma de Gramenet! – Celobert Cooperativa Dinamitzem com repensar les necessites d’Habitatge a Santa Coloma de Gramenet! – Celobert Cooperativa

Dinamitzem com repensar les necessites d’Habitatge a Santa Coloma de Gramenet!

  • 5 de febrer de 2018
  • Celobert

Amb l’objectiu d’acabar consolidant el futur Pla Local d’Habitatge, cal passar per una fase inicial molt important: l’anàlisi i la diagnosi.

Així, la setmana passada ens vam reunir amb  persones tècniques de l’Ajuntament, vinculades a les polítiques d’habitatge, per compartir l’anàlisi que hem realitzat i  complementar-lo amb la seva visió i coneixement.

L’objectiu de la sessió era analitzar les diverses actuacions que actualment ja estant en marxa, per tal de detectar quines són més prioritàries i quines caldria reforçar i a la vegada va servir per repassar els diferents circuits de coordinació entre àrees de l’Ajuntament que treballen aspectes relacionats amb l’habitatge.

Per aconseguir-ho, vam organitzar les actuacions vigents en cinc grans àmbits, i es va demanar que cada participant respongués a tres preguntes: quines actuacions s’haurien de millorar?, quines es poden potenciar i com?, i quines noves actuacions es podrien implementar?

D’aquesta reflexió en va sorgir un diàleg que ens va permetre construir un mapa conceptual de l’estat i les potencialitats de les diverses actuacions que realitza l’Ajuntament.

Defensem aquesta manera de treballar, no només perquè permet aconseguir una anàlisi i diagnosi més real i transversal, sinó que també permet implicar a les futures persones executores i alhora, fer aflorar mecanismes de coordinació entre departaments.