Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Adequació oficines de la Fundació Esplais Catalans – Celobert Cooperativa Adequació oficines de la Fundació Esplais Catalans – Celobert Cooperativa

Adequació oficines de la Fundació Esplais Catalans

Petita reforma low cost en un edifici catalogat, per tal d’adequar la funcionalitat de les oficines de la Fundació Esplais Catalans, als nous usos: una cuina office oberta, uns espais de reunions polivalents i flexibles, i una millor i major il.luminació natural dels espais de treball. 
Tot això amb el denominador comú de posar en valor l’edifici existent i els elements constructius pròpis de finals del s.XIX.