Reforma interior amb altell de fusta a l’Hospitalet

El millor d’aquest encàrrec és sentir a la Sandra parlar del seu àtic recent reformat: “Estic totalment enamorada del meu pis!”. Amb la reforma no només ha guanyat més espai gràcies a l’altell de fusta, sinó que ara el pis és més funcional, lluminós i càlid. A més, l’encavallada de fusta i el mur de maó que abans estaven amagats s’han recuperat i integrat a l’obra. Si abans de la reforma la Sandra ens explica que organitzava sopars de més de 15 persones en un pis d’escassos 30m2, les festes que muntarà ara segur que seran memorables.

Què hem millorat?
  • S’ha desmuntat els antics falsos sostres per tal de guanyar altura i incorporar un altell
  • S’ha col·locat un nou forjat lleuger recolzat als murs, amb una escala per a accedir-hi
  • S’ha eliminat l’envà que compartimentava l’habitació i el del rebedor i s’ha guanyat un espai únic en planta baixa més ampli i lluminós
  • S’han generat uns espais d’emmagatzematge sobre el bany i el rebedor
  • S’ha netejat part de l’estructura de fusta vista de coberta i del mur de maó que fa mitgera amb el veí. La resta de murs i coberta s’han aïllat i tradossat.
  • S’ha refet la instal·lació elèctrica i d’il·luminació (LED)
  • S’ha repavimentat l’espai, s’han allisat les parets que restaven i s’ha pintat.

Obra acabada


Procés de l'obra