Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Ampliació i rehabilitació d’habitatge unifamiliar entre mitgeres – Celobert Cooperativa Ampliació i rehabilitació d’habitatge unifamiliar entre mitgeres – Celobert Cooperativa

Ampliació i rehabilitació d’habitatge unifamiliar entre mitgeres

Es tracta d’una casa unifamiliar de planta baixa i una planta pis, situada al c/Cuba de Barcelona, al casc antic del barri de Sant Andreu. La construcció és entre mitgeres i data del 1900. Es troba en mal estat de conservació i els clients plantegen una reforma integral i una ampliació amb la construcció d’un nou celler en planta soterrani.

Celobert planteja una actuació de reubicació d’escala i realització de forat d’ascensor, alhora que un reforç complet de l’estructura de l’habitatge.  Es planteja una distribució dels espais molt optimitzada i adaptada completament a les necessitats del client, amb una especial atenció a la millora de l’eficiència energètica de l’edifici i a la col·locació d’aïllaments naturals a les façanes i coberta i finestres amb doble envidrament.

El celler es realitza mitjançant el sistema de construcció de murs per ‘cates’ o per ‘batatges’, que consisteix en realitzar l’exacavació i construcció del mur per petits fragments, per tal de no descalçar l’edifici actual ni els mitjaners.  El nou celler, reforçarà la fonamentació de la casa i alhora preservarà d’humitats per capil.laritat la planta baixa.