Cal Tino: canvi d’ús d’una casa entre mitgeres a Agramunt

Com convertir un petit magatzem en un habitatge ampli i lluminós? Gràcies a l’altura de l’espai i el nou altell de fusta que s’ha construit, hem col·locat l’habitació principal, un bany i un traster a sota la coberta inclinada. Aquesta planta superior s’il·lumina a través de dues claraboies instal·lades a la coberta i una gran finestra que dóna a la planta inferior, que no permet la vista des de baix però sí l’entrada de molta llum natural. La planta baixa ha quedat alliberada per ubicar-hi un sol espai que funciona de rebedor-sala-menjador-cuina i s’il·lumina a través d’una gran finestra que dóna accés a la terrassa. A través d’una gran porta corredissa de fusta, es pot separar aquesta zona quan es desitgi.

Però la força del projecte recau en la capacitat del propietari de realitzar, a poc a poc però amb bona lletra, ell mateix tota l’obra.

celobert-reforma-canvi-us-agramunt-gif

Obra acabada


Procés de l'obra