Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Rehabilitació integral d’un edifici entre mitgeres – Celobert Cooperativa Rehabilitació integral d’un edifici entre mitgeres – Celobert Cooperativa

Rehabilitació integral d’un edifici entre mitgeres

Sant Andreu del Palomar és un barri barceloní amb molta història i tradició obrera. A Celobert vam rebre l’encàrrec de rehabilitar una casa de tres habitatges entre mitgeres al casc antic del barri que estava totalment abandonada. La construcció data del 1908 i la finca està catalogada i inclosa al Pla especial de protecció del carrer Coroleu.

La intervenció la vam plantejar de manera integral, intentant preservar el valor patrimonial de l’edifici i sense perdre de vista que el nou habitatge havia de ser modern i amb espais diàfans. Teníem l’encàrrec de treure el màxim rendiment a l’espai i buscar tota la llum natural possible, tot un repte si tenim en compte la geometria estreta i allargada de la planta. D’altra banda, vam dedicar especial atenció a la millora energètica amb la incorporació de sistemes per a la millora de l’eficiència energètica de l’edifici, com la col·locació d’aïllaments naturals a les façanes i coberta, finestres amb doble envidrament baix emissiu, calefacció per terra radiant i un sistema de ventilació de doble flux amb recuperació de calor. Després d’aquests canvis vam aconseguir una qualificació energètica nivell A.

Estat inicial


Procés constructiu


BlowerDoor test