Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Rehabilitació interior de la Llar Santa Rosa – Celobert Cooperativa Rehabilitació interior de la Llar Santa Rosa – Celobert Cooperativa

Rehabilitació interior de la Llar Santa Rosa

Ubicada a prop de l’Hospital de Sant Joan de Déu, la Llar Santa Rosa és una casa unifamiliar on s’allotgen els familiars de pacients hospitalitzats. La casa compta amb quatre habitacions, un espai comú de menjador i cuina i tres banys, un d’ells adaptat.

GestCívic duu a terme una intervenció de millora i adecuació dels espais interiors per tal de millorar la funcionalitat i la qualitat de vida de les persones durant la seva estada.