Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /home/s062f750/public_html/wp-includes/functions.php on line 4042
Transformació d’un edifici en un equipament cultural – Celobert Cooperativa Transformació d’un edifici en un equipament cultural – Celobert Cooperativa

Transformació d’un edifici en un equipament cultural

Cal Temerari és un equipament cultural, social i cooperatiu ciutadà que té com a objectiu potenciar la participació i fomentar iniciatives socials i transformadores a Sant Cugat del Vallès. A Celobert vam rebre l’encàrrec de rehabilitar un antic edifici al centre històric d’aquesta ciutat que seria la seva seu: un espai destinat a activitats culturals, cooperatives i gastronòmiques.

La nostra actuació va intentar posar en valor l’edifici original, separant-lo dels edificis annexes del pati que s’havien construït amb posterioritat i permetent l’entrada conjunta als dos espais a través, precisament, de l’escletxa que els separa.

Vam apostar per reutilitzar una important part dels materials que s’enderrocaven i vam decidir prioritzar la utilització de materials de bioconstrucció i per les actuacions de millora de l’envolvent per tal de reduir la demanda energètica de l’edifici.

El resultat va ser un nou espai de transformació social i política que la ciutat va fer seva ràpidament.

Inici


Obra